Pentru medici

Разделитель

Stimaţi medici și farmacişti, asistenți medicali și infirmieri, angajaţi ai IMSP SR Ialoveni și a sistemului național de sănătate!

Cu prilejul Zilei Lucrătorului Medical şi a Farmacistului anul 2021, Vă exprimăm înaltă apreciere și recunoştinţă pentru profesionalism și verticalitate, curaj și rezistență, dăruire totală și exigență față de sine — calități ce vă definesc întru totul.

Vă mulțumim pentru responsabilitatea pe care v-o asumați atunci când viața unui om depinde de precizia deciziilor luate și de calitatea actului medical, pentru faptul că vă îndepliniți destoinic și onorabil misiunea.

În această perioadă complicată, în special pentru întreg sistemul de sănătate, dar și pentru societate în general, sperăm că s-a conștientizat că sănătatea este primordială, iar rolul lucrătorilor medicali și a farmaciștilor este unul vital.

Stimă și gratitudine tuturor celor care luptă cu noul tip de coronavirus și manifestă devotament și perseverență, în pofida extenuării fizice și morale, veghind, zi și noapte, sănătatea oamenilor şi salvând vieți. 

Vă dorim să aveţi parte de multă sănătate, de respect din partea colegilor și a pacienţilor, de susținere și apreciere la justa valoare din partea autorităților, iar în familiile Dumneavoastră să dăinuie pacea, dragostea și armonia! 

La mulți ani, dragi colegi, spre noi ascensiuni și performanțe profesionale și să vă bucurați de împliniri personale alături de oamenii dragi!

 

   Cu profund respect,           

 Director IMSP SR Ialoveni      Dinu ȘARGU                           

Прокрутить вверх